2015. júl 09.

Viva Las Vegas!

írta: Liberlander
Viva Las Vegas!

Szabadság Fesztivál a kaszinók városában

liber-lv1.jpgMiközben a Liberland alaptábor lakói mindent megtesznek azért, hogy a környék lakóinak rokonszenvét megszerezzék, addig Vít Jedlička elnök a nemzetközi kapcsolatokat építi. Ennek érdekében a napokban Las Vegasba érkezett, ahol július 9-én kezdődik a Szabadság Fesztivál, a szabadgondolkodók legnagyobb nemzetközi fóruma.

Az eseményre vendégelőadóként érkező elnököt a rendezvény házigazdái nagy örömmel fogadták. Liberland alapítása és a körülötte lévő események egyfajta "csodabogár" érzetet keltettek, s ennek köszönhetően több neves amerikai politikus és üzletember is szívesen leült vele egy kis ismerkedős beszélgetésre.

liber-lv2.jpgÍgy került sor egy találkozóra Jeffrey Tuckerrel, aki közismert könyvkiadó, író, közéleti személyiség az Egyesült Államokban. A következő megbeszélés Doug Casey-vel, a népszerű libertarianus gondolkodású befektetési tanácsadóval volt. Az üzletember a Casey Research alapítója és igazgatója, több sikeres üzleti könyv szerzője. Egyik könyve közel ötszázezer példányban kelt el és több hétig vezette a The New York Times bestseller listáját. 

A Planet Hollywoodban tegnap kezdődött Freedom Fest-en ma sokan várják Vít Jedlička érdekesnek ígérkező előadását, ami ha jól sikerül, akkor a virtuális országnak elég sok kapcsolatot hozhat.

Szólj hozzá

USA Las Vegas Egyesült Államok Vít Jedlička Liberland Freedom Fest Planet Hollywood Jeffrey Tucker Doug Casey