2016. ápr 25.

A halott feltámasztása

írta: Liberlander
A halott feltámasztása

Mégiscsak el kell mondani...

liberland-terv.jpgTöbb mint egy év telt el azóta, hogy útjára indítottam a Liberland Blog oldalt. Tettem ezt azért, hogy minél többen megismerhessék egy új miniállam megszületésének, vagy éppen elvetélésének történetét. Egyébként pedig az ötletet, egy adómentes, szabad állam létrehozását ebben az agyon politizált régióban kifejezetten lelkesítőnek találtam. 

Egy blog folyamatos frissítése viszont embert, s azon belül is akaratot próbáló feladat. Teltek-múltak a hónapok, és bevallom, elfogyott a lendület. Tavaly augusztusban idő hiányában elfogytak a posztok. Idén áprilisban pedig egyetlen bejegyzés után halt el az újjáélesztési kísérlet. 

Ugyanakkor, azt látom, hogy a blog olvasottsága folyamatos, van érdeklődés a téma iránt. Ezért a mai napon úgy döntöttem, hogy további időt csípek el az értelmetlen Facebook böngészéstől, és inkább folytatom ezt az izgalmas történetet. Egyetlen probléma maradt csupán, hogyan hidaljam át a történetben tátongó kronológiai lyukat?

Erre egyetlen megoldás van, ha visszadátumozva teszem fel az idei nyár történéseit. Egy blogger csak ritkán vetemedik ilyen időhamisításra, de bízom benne, hogy olvasóim megbocsátanak majd...

 

Szólj hozzá

blog Liberland